درگيرِ عشق درگيرِ عشق .

درگيرِ عشق

نگهداري‌هاي پس از ايمپلنت ‌به چه صورت است؟

ايمپلنت دندان

ايمپلنت دندان از متدهايي است كه درست بسان دنداني سالم و طبيعي مي ماند و جايگزين دندان مي شود.

چه افرادي كانديداي ايمپلنت هستند؟


افراد داراي شرايط ذيل كانديداي مناسبي براي انجام ايمپلنت مي باشند:
1-
استخوان ناحيه مربوطه بايد از نظر تراكم،ارتفاع و قطر آمادگي لازم داشته باشند.
2-
مراجعه كننده نبايد داراي بيماري لثه اي بوده و بهداشت بايد در حد بالا بالايي باشد.
3-
استعمال دخانيات براي اين بيماران ممنوع مي باشد.
4-
بيمار بايد از نظر وضعيت بدني سالم باشد و به بيماري هايي من جمله ديابت پيشرفته،سرطان و ساير اينگونه بيماري ها مبتلا نباشد.
لطفا براي ديدن فيلم توسط دكتر بزرگ روي لينك ايمپلنت دندان كليك نماييد.


 

نگهداري‌هاي پس از ايمپلنت ‌به چه صورت است؟


پس از انجام ايمپلنت، رعايت بهداشت بايد به بهترين شكل صورت بگيرد. در غير اين صورت استخوان اطراف ايمپلنت و نيز لثه دچار عفونت شده سپس ايمپلنت مانند دنداني طبيعي لق مي شود و بايد آن را خارج كرد.

در‌مورد پروتز‌هاي روي ايمپلنت توضيحاتي مي‌دهيد؟


در مواقعي كه بيمار فقط يك دندان از دست رفته داشته باشد،مي توان آن را ايمپلنت جايگزين كرد اما اگر جاي زيادي از دندان-ها خالي باشد،آنگاه ايمپلنت ها به عنوان پايه هاي بريج مورد استفاده قرار مي گيرند.از ديگر موارد استفاده از ايمپلنت مربوط به آن دسته از بيماراني است كه براي مدت مديدي دندان هاي خود را از دست داده اند و داراي دندان مصنوعي مي باشند. بدين صورت با سپري شدن زمان دندان مصنوعي فك پايين به دليل تخريب استخوان فك لق مي شود.
بهترين گزينه براي درمان كردن اين قبيل از بيماران اين است كه حداقل دو ايمپلنت در گرداگرد دندان هاي نيش فك پايين قرار دهند.يعني روي آن ها دو گيره به صورتي قرار گيرد كه در داخل دندان مصنوعي قفل شود.اين عمل از بروز لق شدن آن جلوگيري به عمل مي آورد.
بررسي كامل قيمت و هزينه هاي كاشت ايمپلنت دندان
متقاضيان ايمپلنت براي ترميم دندان روز به روز بيشتر مي شود.اما يكي از مهم ترين موانع در استفاده از اين روش، هزينه ي سرسام آور اين عمل است.در ادامه به اين موضوع بيشتر خواهيم پرداخت.

ايمپلنت دندان


ايمپلنت دندان از متدهايي است كه درست بسان دنداني سالم و طبيعي مي ماند و جايگزين دندان مي شود. انتخاب نوع آن بستگي به عوامل مختلفي دارد من جمله: نوع پروتز،وضعيتي كه استخوان فك دارد و همينطور شرايط بيمار و از همه مهم تر قيمت ايمپلنت دندان...نكته ي مهم اين است كه بيمار بايد همانند دندان طبيعي از ايمپلنت دندان خود مراقبت كند و هم چنين فشار بيش از حد بر ايمپلنت دندان صحيح نمي باشد.
در مورد نگراني هاي زياد به خاطر اين عمل بايد بگويم كه شما تنها نيستيد.يكي از بزرگترين دغدغه هاي بيماران مربوط به همين هزينه ي درمان مي باشد.بنا بر شرايطي كه هر بيمار دارد،قيمت ايمپلنت دندان متفاوت مي باشد.بهترين روش براي دانستن قيمت دقيق اين است كه مشاوره رايگان بگيريد و از پزشكتان بخواهيد كه همه چيز را برايتان توضيح بدهد.بهتراست پزشكي را انتخاب كنيد كه همه ي مراحل دندانتان را من جمله كاشت و روكش،در يكجا انجام دهيد.اينگونه كمي از هزينه هاي اين عمل كاسته مي شود و ديگر نياز نخواهيد داشت تا به مطب هاي مختلفي مراجعه كنيد.

نوع ايمپلنت


هزينه هاي ايمپلنت دندان از عوامل گوناگوني سرچشمه مي گيرد.روش درماني كه پزشك برطبق شرايط فرد درنظر مي گيرد و همچنين نوع ايمپلنت از عامل هاي مهم است.پس از سپري شدن اين مرحله ها،پزشك در استخوان فك پيچ فلزي قرار مي دهد و بدين صورت درمان را آغاز مي كند.

 

قيمت ايمپلنت دندان


متاسفانه به دليل وارد شدن بعضي از تجهيزات پاياني و قيمت ايمپلنت دندان اين تجهيزات از كشورهايي مثل آمريكا و يا اروپا بيشتر بوده و دليل عمده و اصلي آن شركت هاي واردكننده ي خارجي هستند كه با اين قيمت گذاري ها باعث بروز اين چنين مشكلاتي شده اند و همه ي كشورهارا از لحاظ قدرت خريد يكسان مي پندارند. دليل ديگر اين است كه اين تجهيزات را با قيمت ايمپلنت دندان بيشتري مي فروشند و اين تفاوت ها بي تاثير نبوده است.بيشترين هزينه ي درمان هاي دندان پزشكي متعلق به كاشت دندان مي باشد.بخش عمده ي هزينه ي اين عمل به قيمت خود كالا بستگي دارد.

از برند هاي معتبر استفاده كنيد


مسلما برندي كه انتخاب مي كنيم در كيفيت درمان تاثير زيادي دارد.انتخاب كردن ايمپلنتي كه از هر نظر مناسب و محصول شركت معتبري باشد در ماندگاري و عدم آسيب ديدن ايمپلنت دندان تاثير بسزايي دارد.برعكس اين موضوع نيز كاملا صدق مي- كند، يعني استفاده از جنس نامرغوب و نامناسب عوارض شديدي به همراه خواهد داشت.

بررسي ميزان موفقيت


عوامل زيادي در موفقيت ايمپلنت دندان وجود دارند كه در ميان آن ها مي توان به سلامت جسمي،سلامتي و كيفيت لثه و همينطور تراكم استخوان فك اشاره كرد.همه ي اين عوامل در موفقيت يك ايمپلنت دنداني تاثير جدي دارند.
اين روش يعني كاشت دندان،در جوامع پيشرفته ي پزشكي نسبت به ساير عمليات زيبايي دندان مورد تاييد قرار گرفته است و در مقايسه با روش هاي سنتي و قديمي بهتر است.با اين حال به علت هزينه ي بسيار بالايي كه دارد باعث مي شود تا عده ي زيادي از بيماران از انجام اين عمل چشم پوشي كنند.بهتر است كه در ابتدا با پزشك متخصص مشورت كنيد و سپس تصميم بگيريد.
ايمپلنت دندان كار آساني نيست و نبايد آن را به هر پزشكي سپرد.درست است كه هزينه ي انجام اين عمل بسيار مهم است، اما با چه قيمت ايمپلنت دندان...در نتيجه هم به فكر هزينه باشيد و هم پزشكي كه قرار است زيبايي دندانتان را به او بسپريد.پس در اين زمينه كاملا هوشيار باشيد و با آگاهي كامل تصميم بگيريد.

اصول قالبگيري پروتز ايمپلنت


اين مقاله روش هاي مختلف قالبگيري پروتز ايمپلنت  را ارائه ميدهد و به 2 روش تري باز و بسته مي پردازد.اين مراحل نياز به دقت زيادي دارد و دندانپزشكان بايد با دقت بيشتري اين مرحله را طي كنند تا پروتز نهايي را بتوانند به بهترين نحو ممكن بسازند. در ادامه مطالب به خلاصه اي از اين دو مرحله خواهيم پرداخت.
1. تري باز
اگرقالبگيري در نواحي فيكسچر و به طرز تري بازاست نيازبه دقت بيشتري است و تكنيك ويژه آن سمت گزينش اباتمنت هاي زاويه داراست و از اين روش معمولا دندانپزشكان كمك ميگيرند. ايمپرشن كوپينگ هاي باز در اين روش كاربرد دارند  و وقتي زمان برداشت قالب فرا ميرسد جابجاكردن بخش ها كم مي شود.
اول از همه برروي سطح فيكسچر، با بسته شدن ايمپرشن كوپينگ ها روبه رو خواهيد شيد و دراين بخش ها تزريق ماده قالبگيري صورت ميگرد. در اين مرحله تري معمولي كاربرد دارد با اين تفاوت كه با سوراخ شدن جايگاه ايمپرشن ها روبه رومي شود، به روشي اي كه نوك آنها بعد از اينكه تري بر سطح ايمپرشن جاي گيري كرد، از تري خارج مي شود.پيچ ايمپرشن ها بدوناپ اينكه تري را جدا كند،  باز ميكنند و پس ازآن ازسطح ايمپلنت دندان آنها را با قالب جدا ميكنند.
پس ازاينكه اين مرحله انجام شد،ايمپرشني كه در قالب جا مانده، درلابراتوار آنالوگ را مي بندند ودر اين مناطق شكل بافت نرم به وجود مي آيد و سپس گچ ريزي صورت مي گيرد و اباتمنت متناسب انتخاب مي شود وزماني پروتز نهايي اباتمنت به وجود مي آيد كه مرحله توليد نشانگر جايگاه و موم گذاري گذرانده شود و داخل دهان تست و امتحان مي شود.
2.
تري بسته
در صورتي از روش  قالب گيري فيكسچر و به صورت تري بسته (Fixture level – Close tray) استفاده ميشود كه تست اباتمنت خوب نباشد.به صورتي كه ازبا كمك گرفتن از جايگزيني ايمپرشن كوپينگ بر سطح فيكسچرمي توانيد، جايگاه اباتمنت و فيكسچر را در كست مجددا باسازي كرده واندازه و قطر اباتمنت در لابراتوار امتحان شود.
در اين شيوه ايمپرشن كوپينگ به جاي هيلينگ بسته ميگردد و در اين مناطق ماده قالبگيري داخل مي شود. پس از آن بر سطح ايمپرشن كوپينگ ها تري قالبگيري قرار ميگيرند. دراين حالت نمود دروني تري،محل جديد ايمپرشن ها را مشخص ميكند.

ايمپلنت هاي دنداني چيست؟




ايمپلنت هاي دنداني از روكش هاي فلزي يا قالب هايي تشكيل شده اند كه در درون استخوان فك ودهان و لثه به شكل جراحي قرار مي گيرند. زماني كه اين ايمپلنت ها در جايگاه خودشان قرار مي گيرند، اين اجازه را به پزشك خود مي دهند تا دندان هايي كه قرا است جاي آنها باشند را به خوبي روي آن قرار دهند.
براي قرار گرفتن و پذيرش ايمپلنت، شما بايد از لثه هاي سالم وغير عفوني و استخوان مناسب و محكم و به اندازه برخوردار باشيد تا بتوانيد به خوبي از ايمپلنت حمايت كنيد. شما علاوه بر اين بايد قول دهيد كه  ازاين ايمپلنت هاي ساخته شده سالم وصحيح نگه داري كنيد. براي موفقيت در استفاده از ايمپلنت در زمان زياد مراقبت هاي دقيق و خوب ازدهان و دندان ومراجعه به دندانپزشكي به طورمنظم بسيار مهم است.
درسته كه استفاده ازايمپلنت ها روشي گران تر از شيوه هاي ديگر كاشت دندان ها هستند، و حتي تقريبا همه بيمه هاي موجود اغلب پايين تر از 10% مبالغ  را حمايت مي كنند.ولي با همه ي اينها ايمپلنت دنداني، بهترين و موثر ترين شيوه و عمل براي پر كردن جاي خالي دندانهايي كه از دست رفته است مي باشد و شكلي طبيعي و منظم و زيبا دارد.
منبعايمپلنت   ، آفتاب


برچسب: نگهداري‌هاي پس از ايمپلنت ‌به چه صورت است؟،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۸ تير ۱۳۹۹ساعت: ۱۱:۳۳:۰۰ توسط:sam موضوع:

راديولوژي در شمال تهران

راديولوژي در شمال تهران

عكاسي يكي از شاخه هاي هنري است كه در موارد بسياري به حيطه هاي علمي و صنعتي وارد مي شود. يكي از حيطه هايي كه عكسي در آن ورود داشته، پزشكي و راديولوژي است. در اين نوشتار عكاسي پزشكي و فوايد آن به اختصار بررسي مي شود.

lmm_e3.jpg

عكس فتوگرافي

در كنفرانس هاي پزشكي همواره اسلايدهايي به نمايش در مي آيد كه تكميل كننده كلام سخنران است. اگر سخنران هيچ تصويري ارائه ندهد، چه بسا مخاطبين از درك موضوع بازبمانند و به ادامه مطالب توجهي نكنند. به همين علت است كه در سمينارها و گردهمايي علمي و پزشكي، تصاوير به گونه اي انتخاب مي شوند كه گوياي مطلب بوده و مفهوم مورد نظر سخنران را به خوبي منتقل كنند. تصاوير ارائه شده در يك كنفرانس پزشكي اگر به ظاهر بيمار محدود باشد، فتوگرافي خوانده مي شود.

عكس فتوگرافي جراحي بيني تمام رخ

تفاوت فتوگرافي با راديولوژي

فتوگرافي يكي از فنون مورد استفاده در تصويربرداري پزشكي است. اما تفاوت آن با ساير عكس هاي پزشكي در اين است كه در يك آتليه و توسط يك عكاس تهيه مي شود. بر خلاف ساير عكس هاي پزشكي كه در بخش راديولوژي و توسط متخصص راديولوژي يا سونوگرافي تصويربرداري مي شود.

تفاوت ديگر فتوگرافي با ساير زيرشاخه هاي تصوير برداري پزشكي در اين است، كه فتوگرافي ظاهر بدن مانند پوست، مو، دندان ها، بيني و گوش را به تصوير كشيده، در مقابل راديولوژي و سونوگرافي داخل اندام ها، اعصاب، استخوان ها و نسوج را براي درمانگر نمايان مي سازد.

انواع فتوگرافي

فتوگرافي در شاخه هاي مختلف پزشكي و دندانپزشكي به عنوان يك وسيله شناخت وضعيت بيمار كاربرد دارد. تعدادي از عكس هاي فتوگرافي متداول به اين شرح است:

  • فتوگرافي جراحي فك و صورت
  • فتوگرافي جراحي شكم
  • فتوگرافي جراحي گوش
  • فتوگرافي جراحي بيني
  • فتوگرافي جراحي پلاستيك
  • فتوگرافي ارتودنسي

عكس فتوگرافي جراحي بيني

عكس فتوگرافي جراحي بيني يكي از شايع ترين استفاده هاي فتوگرافي است. هنگامي كه بيمار براي نخستين بار به جراح بيني مراجعه مي كند، جراح درخواست عكاسي فتوگرافي از بيني را مي دهد تا با مقايسه عكس ها به خوبي از مشكل بيمار مطلع شود.

عكس فتوگرافي جراحي بيني قبل از عمل

قبل از عمل جراحي، اولين مجموعه عكس از صورت بيمار تهيه مي شود. نحوه عكاسي به اين صورت است كه بيمار بايستي رو به دوربين قرار گرفته و سر را صاف نگه دارد. به شكلي كه در عكس مقدار مساوي از هر دو گوش در تصوير ديده شود. اگر سر اندكي به يك طرف مايل شود، سبب ايجاد خطا در ديد پزشك خواهد شد.

عكس تمام رخ، انحراف بيني، انحراف فك يا هر كجي در صورت و تناسب بين بيني و ساير اجزا صورت را نمايان مي سازد. در همين حالت يك عكس تمام رخ با لبخند نيز بايد برداشته شود. اين عكس، خط لبخند و تغييرات بيني در هنگام خنده را ثبت مي كند.

عكس نيم رخ بايد در وضعيتي برداشته شود كه تنها يك ابرو و نيمي از لب ها مشخص باشد. اين عكس جلوزدگي فك، برآمدگي لب، برجستگي گونه، افتادگي ابرو، ميزان قوز و افتادگي نوك بيني را ظاهر مي سازد. عكس نيم رخ از چپ و راست تهيه مي شود.

عكس بعدي عكس از قاعده بيني است كه براي عكاسي در اين حالت بايد دوربين در پايين صورت رو به بالا قرار گرفته و حفره هاي بيني را در كادر داشته باشد. اين عكس اندازه ي حفره هاي بيني و قرينه بودن آن ها را نشان مي دهد.

حالت بعدي عكس از بالاي سر بيمار است به طوري كه دوربين به صورت عمودي بالاي سر بيمار قرار گرفته و غير متقارن بودن پره هاي بيني و انحراف آن ها را مشخص سازد.

عكس سه رخ نيز حالتي است كه يك چشم به صورت كامل به همراه نيمي از چشم ديگر، در كادر قرار دارد. عكس سه رخ كه زيباترين حالت براي عكاسي پرتره خوانده مي شود، نسبت اجزا صورت را از منظر زيبايي شناختي به خوبي نشان مي دهد.

تمامي اين عكس ها در حالت بدون خنده و با خنده تهيه وبراي پزشك ارسال مي شود. پزشك بعد از مشاهده و مقايسه عكس ها، طرح دقيق جراحي را معلوم كرده و با آگاهي كامل از تمام جزييات دست به جراحي خواهد زد.

عكس فتوگرافي جراحي بيني بعد از عمل

بعد از عمل جراحي در همان زوايايي كه قبل از عمل، عكاسي شده بود، براي دومين بار عكس هايي برداشته مي شود. اين عكس ها در فواصل زماني مشخصي بعد از جراحي ثبت مي شود تا روند تغييرات و بهبودي، قابل درك باشد. از مقايسه عكس هاي نهايي با عكس هاي پيشين، ماحصل جراحي نمايان خواهد شد.

فوايد عكس فتوگرافي جراحي بيني

  • جراح از اين عكس ها به عنوان يك رزومه كاري استفاده خواهد كرد.
  • اين نوع از عكس ها به عنوان سند پزشكي، به پرونده بيمار ضميمه مي شود.
  • عكس هاي فتوگرافي به بيمار كمك مي كند تا بتواند چهره خود را قبل و بعد عمل مقايسه كرده و نارضايتي هاي بي مورد را كنار بگذارد.
  • جراحان و مراكز درماني براي تبليغات مي توانند از اين تصاوير سود برند.
  • آموزش دانشجويان با بهره گيري از اين تصاوير به راحتي ممكن خواهد بود.

عكس opg

عكس opg يا پاناروميك، يك عكس راديولوژي از تمام فك و دندان ها است كه ريشه و ميزان پوسيدگي دندان ها را نشان مي دهد.

عكس opg  در شميرانات

راديولوژي الف در ميدان الف زعفرانيه، يك مركز مجهز براي تهيه عكس opg در شميرانات است كه تمام خدمات راديولوژي را ارائه مي دهد.

عكس ايمپلنت

به انواعي از عكس هاي راديولوژي كه قبل و بعد از كاشت ايمپلنت برداشته مي شود، عكس ايمپلنت گفته مي شود.

عكس ايمپلنت در منطقه ?

مراكز راديولوژي متعددي امكان تهيه عكس ايمپلنت را دارند؛ اما راديولوژي الف براي ارائه عكس ايمپلنت در منطقه ?  ، انتخاب هاي متعددي نظير cbct، opg، سي تي اسكن، راديوگرافي جمجمه و راديوگرافي سينوس را در اختيار بيمار و دندانپزشكان قرار مي دهد.

منبع: 1 پزشك


برچسب: راديولوژي در شمال تهران،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ تير ۱۳۹۹ساعت: ۱۱:۲۴:۰۰ توسط:sam موضوع: